dilluns, 28 de desembre del 2009

visitar al cibernàrium: WEB 2.0





En arribar al cibernàrium, vam entrar a una sala d'actes on els oradors en van repartir un parell de bulletins per informar-nos una mica més de les tarques que realitzan allà i mostrar-nos el públic al que van dirigides. Desprès ens van passar una enquesta on hi havia una série de programes, per veure els que utilitzàvem. Cal dir que més de la meitat de programes no els conixiem.

Seguidament d'haver acabat l'enquesta els oradors es van presentar. El Dr. Jose Maria Pèrez i el Dr. Santiago Tejedor, ens van explicar que era el cibernàrium.

El cibernàrium és l'espai per iniciarte en noves tecnologies, estar al dia de les actualitzacions en les tecnològies i aprendre a utilitzar correctement totes les eines que ens ofereix internet, per tal de millorar el teu perfil personal.

Un multiespai de Barcelona Activa amb més de 1000m2 d'instal·lacions d'accés lliure i obert a tothom amb activitats gratuïtes adaptades a les teves necessitats.

També ens van explicar les càpsules d'aprenentage, que són uns cursets adptats al teu gust.

Promouen l'ensenyança gratuïta ja que pensen que el domini de les tecnològies a de ser per a tothom ja que és un eina necessaria avui dia a la nostra vida. Per això els cursets oberts a tothom.



Aquesta ens ensenya a escoltar, aprendre, gestionar, llegir, inventar i veure.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada