diumenge, 13 de desembre del 2009

11.12.09

Descripció:
Avui hem començat la classe amb les recitacions. Avui han fet les recitacions: l’Anna Illa, el Rafa Mora, la Marta Juny, Carlota Montaner, l’Alba Mayol, l’Anna Llongueres, la Sara Lopez, l’Eva Ladevesa, l’Aylén Marino, la Nuria Maldonado, Laura Millán, el Pere Mussoll i finalment la Paula Antonell.

Seguidament hem continuat amb els debats, però només ho han fet un grup, ja que un grup ha demanat un canvi. Doncs el grup que ha exposar el debat sobre el canvi d'horari escolar a Catalunya, ha sigut L’equip format per la Carolina Garcia ( capitana), l’Anna Español, l’Helena Vall, la Mª Eulàlia Palmero i la Clara Boix a favor, i el grup que estava en contra estava composat per l’Alejandro Ramos ( capità), la Laura Sendín, la Linda Camacho, la Mireia González i la Sara Lopez.

Reflexió:
Fent constancia en les exposicions, dir que cada vegada les fan millor tots els meus companys, crec que encara hi ha una mica de nervis que juguen males passades, però en general hi ha un control dels nervis força correcte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada