dijous, 10 de desembre del 2009

2.12.2009

Descripció:

Avui Eduard ens ha presentat una notícia sobre la Modificació de la jornada educativa. Aquesta tracta sobre el canvi que es vol dur a terme amb el calendari escolar. Aquets canvis suposarien un escurçament de les vacances d'estiu, és a dir, començar l'escola el dia 7 de setembre, ell 7 de gener serà també lectiu i s'acabarà l'escola el 22 de juny. A més a més trauran les jornades intensives.

Seguidament la Laura sánchez ens ha presentat la seva revista Escola Catalana que ja havia presentat la Paula. Desprès vam debatre sobre el que ens ensenyen a la primària.

Finalment la Lluïsa ens a repartit unes petites cartolines de colors per escriure i decorar per a tots els companys de seminari.

Reflexió:

Sobre les cartolines, penso que és una feina per distreurens i per poder relacionar-nos més amb els companys de seminari, ja que dintre de poc ens separarem.

També dir respecte la notícia de l’edu, que abanç de modificar un horari així a la lleugera, s’haurien de comentar a les persones que són directament perjudicades o afectades, com poden ser els professors. Quí millor que un professor per dir si és necessari que els nens hagin de curçar més temps d’estudi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada