dijous, 10 de desembre del 2009

25.11.2009

Descripció:

El passat dia 25 de Novembre vam iniciar la sessió de Seminari aclarint-nos que la paraula "tiraxines" no existeix sinó que s'anomena "fona" i que tirador tampoc existeix. Tot això venia del llibre Caçador d'estels. Seguidament l’actualitat educativa que ha presentat la Maria Pérez i la Paula Antonell. La notícia que a presentat la Maria és: La segregació escolar, serà un problema?. Aquesta notícia parla de que cada cop hi ha un dèficit més gran pel que fa als serveis socials i recursos pressupostaris per a la infància. Aquet ha sigut el tema per debatre. Després la Paula ens ha presentat una notícia de portàtils, que es portaran a 130 centres més a partir de gener i que els diners que es recaptin aniran a parar per digitalitzar les aules. El tema per debatre era la nostra opinió respecte el que nosaltres pensavem respecte la digitalització de les aules quan els nens són tan petits.

Després d'aquesta activitat vam escriure una valoració general de la setmana de pràctiques, també comentar dues de les activitats. Quan vam acabar la vam llegir en veu alta.

Reflexió:

Sobre la notícia de la Paula, tot i que ja ho hem comentat a la classe, m’agradaria dir que, crec que hi ha més inconvenients en digitalitzar una classe que no pas fer-ho. Els problemes que causen els ordinadors no els provoquen els llibres. Es cert que els ordinadors són necessaris per a la educació, però per això hi pot haver un o dos ordinadors a l’aula per tal de fer suport als llibres.I també les classe de informàtica.

Aprofundiment:

http://www.sindicat.net/n.php?n=10699

Aquí deixo una notícia que parla sobre els problemes del llibres digitals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada