diumenge, 13 de desembre del 2009

Tópics

tòpic 1: Una imatge val més que mil paraules.

Amb aixó ens volen dir que una imatge sempre queda més present que qualsevol paraula. Les imatges ens sensibilitzen d'una manera inexplicable, ja que són vistes i veus la realitat no com a les paraules, que aquí juga la imaginació de cada persona. Amb les paraules tothom pot interpretarles de les maneres que vulgui, però un imagte, ens pot enganya si, però ens mostra una realitat tal com és.

tòpic 2: Davant de la televisió, el receptor és passiu.

Davant la televisió tothom rep una informació que ens imposen els mitjans de comunicació i les cadenes responsables, tot allò que veiem té una finalitat, i és crear-nos algún tipus de necessitat o convencens d'algún producte. El receptor és passiu perquè rep una informació que no pot refutar ni pot donar la seva opinió.

tòpic 3: La violència vista a la televisió o al cinema, genera violència.

No necessàriament la violència que veiem a través de la televisió i el cine pot esdevenir indicis violents. La persona que és violenta per naturalesa tot i que miri la televisió ho serà o no o serà.Tot s’ha de dir que si un nen veu excessivament violència per la televisió o el cinema ho pot confondre amb la realitat ja que els nens són molt facils d'influir, però si els seus pares li intenten explicar que tota aquella violència és ficció aquest nen no té perquè desenvolupar instints violents.

tòpic 4: La televisió és un mitjà generador de "modes"

Obviament la televisió fomenta les modes i les cultures que als publicistes els interessa que tinguem, tot esta totalment controlat a fomentar necessitas que són inecessaries i que no les necessitem però no som concients de que ens manipulen a la seva manera, que és mitjançant la televisió.Especialment a qualsevol tipus de tendència política, religiosa, cultural, artística, etc.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada