divendres, 11 de desembre del 2009

9.12.09

Descripció:
Doncs avui a seminari hem entregat el treball de " L'Elogi de la Feblesa", i la Lluïsa ens va proposar un exercici de lectura. Llavors vam escollir un petit fragment del nostre treball. Després ens ha repartit un full amb unes pautes per fer una lectura correcte en veu alta.

Seguidament la Anna Español ens a presentat juntament amb la Aylen l'actualitata educativa. Les dues han comentat un parell de notícies importants. L'Anna va profunditzar una notícia sobre que no hi hagués portàtils per als nens de primària durant aquest curs, ja que primer de tot s’implantaran els portàtils en els alumnes de secundaria. Tot això té un sentit clau, no es pot aplicar una cosa com són els ordinadors a la primària i després passar a secundaria i que no es treballi a les aules amb ordinadors, es convertiria en un canvi una mica brusc. Tot seguit l'Aylen ens va presentar la seva notícia sobre "La FP de grado medio dará acceso a un bachillerato de un solo año” aquesta notícia ens a creat un gran debat ja que hi havia gent totalment en contra, però també a favor de donar més opcions i més oportunitats.

Després d'això la Maria Pérez i la Maria Garcia han presentat la revista. Primer la Maria Pérez ens a parlat sobre la revista de Barcelona educación, que és una revista digital i per tan no la ha pogut portar. El tema que ha proposat debatre ha sigut el de l’escola Costa i Llobera, els canvis que ha anat experimentant.
Segudament la Maria Garcia ens a presentat la revista “Cuadernos de pedagogia”, editada en castellà, ens a dit que era molt interessant i dinàmica. El tema que la Maria ens a porposat per a debatre ha sigut, la notícia que a el govern de Galícia a tret la possibilitat de llogar els llibres de l'escola.

Reflexió:
Doncs el fet que la Xunta de Galícia hagi decidit suprimir les ajudes per tal de llogar llibres de text em sembla una mala idea, ja que alló, no ho sé del cert, però segurament que funcionava molt bé.

Aprofundiment:
http://www.farodevigo.es/portada-o-morrazo/2009/08/07/anpa-recogen-2500-firmas-supresion-gratuidad-libros-texto/356087.html

Notícia sobre una la recollida de firmes a Galícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada