dijous, 10 de desembre del 2009

4.12.09

Descripció:
Hem començat la classe fent la recitació de poemes, llegendes i contes. Avui els encarregats de començar a sigut la la Sara Garcia amb un poema, seguidament la Mar Gascó, el Javier Garcia, l’Alba Estragué, l’Eva Gómez, la Maria Garcia , la Joana Freixenet , la Monica Gutiérrez, la Bea González, l’Albert Guix , l’Ariadna Garcia , la Sandra Ferré , Mireia González , Oscar Garcia, i per acabar la Carolina Garcia.

Després ha començat la part de la classe que consisteix en els debats. Primerament hem començat nosaltres, el grup format per: L'ariadna Garcia, Laura Sánchez, Norma Augusto, David Cortes i jo Irene Recio, en contra de la proposta de llei sobre l'escolaritat obligatoria fins els 18 anys i a favor eren la Eva Gómez, Helena Carmona, Alba Estragué, Elena Ruiz i Marta Juny.

El segon debat estava format per el grup que anava a favor de la informatització a les aules que eren l’Anna Llongueres, la Maria Garcia, la Lorena Padilla, la Judit Carrique i l’Eva Ladevesa, i el grup que anava en contra format per Natàlia Carrique, Ethel Nogués, Mar Gascó, Alba Casals i Núria Maldonado.


Reflexió:
Crec que hem fet un molt bon debat, ja que els dos grups el a favor i en contra ens ho vam preparar a fons per tal de fer un debat el més preparat possible i una mica més espontani. Però les dues coses no poden ser, ja que els nervis a vegades ens juguen una mala passada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada