dissabte, 31 d’octubre del 2009

Anunci castor




1. Explicar-ne la història que ens transmet (lectura de la informació explícita)

Doncs aquest anunci ens mostra una situació molt graciosa sobre una comfusió. A l'anunci surten un nen i la seva mare. El nen li diu a la seva mare que per demà ha de anar disfressat de castoó La mare sorpresa es passa tota la nit preparan una disfressa de castor per a el seu fill. Al matí el vesteix i queda una bonica disfressa de castó. Al cotxe, de camí a l'escola el nen comença a cantar... "nos vamos a belén, vamos catores, vamos a belén... Y una perspectiva del cotxe des de fora es veu com frena de cop i en sec.

No estic ben be segura del que anuncia, però crec que són per el que he pogut trobar a internet, les salchiches que la mare està fent quan el nen li diu lo de la disfressa.

2. Anàlisi dels aspectes formals: decorats, enquadraments, colors, música, ritme, etc.

Aquest anunci està grabat a una casa, amb moltes perspectives seguint a la mare mentre fà la disfressa, resaltan bé tot allò que fa servir per a fer-la, que són coses que te per casa. També hi ha una part al carrer, que és la última escena on van en cotxe.

La música és una cançó molt simpàtica sobre un castó.

3. Anàlisi dels personatges i models que ens transmeten

Doncs pretenen presentar uns personatges molt corrents, un nen petit comú i la seva mare que s'esforça el màxim per fer allò que necessiti el seu fill. Ens intenten trasmetre que amb una toc d'humor la diferencia que hi ha entre castó i pastó , ja que poden sonar molt semblants, però que el resultat és molt diferent.

4.Anàlisi del discurs verbal: text, eslògan...

"Que dulces son los niños" és la frase que finalitza l'anunci. La marca NOEL, és una marca de dolços a Mèxic i compara la dulçor d'un nen amb la dels postres.

5. Valoració personal de l'anunci.

Personalment crec que és un anunci molt original i molt gracios. El fet de que no es digui integrament a l'anunci que el nen comfon clarament PASTÓ per CASTÓ també crec que és una bona idea ja que hi ha gent que no ho enten si no els s'hi expliques. També penso que al seu lloc d'origen no els hi serà tan dificil saber que és el que anuncien, perquè ami al no coneixer el producte ni la marca, m'ha costat esbrinar el que anunciaven.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada