diumenge, 25 d’octubre del 2009

21/10/09

Descripció:
El passat 21 de octubre a seminari vem finalitzar les exposicions dels objectes personals. En primer lloc la Natalia ens va portar els seus primers aparells, els quals van significar molt per a ella, perque li van posar el dia abans de fer la comunió. També l'Edu va fer la seva exposició , i ens va parlar de la samarreta amb un símbolisme per a ell desde el seu amic, fins a la seva àvia. Despés li tocà a l'Aylen que va portar un colleret amb una creu, símbol de la deboció per la verge de Lourdes. Aquesta, els va protegir d'un accident que hauria pogut acabar amb la vida de tots ells.
Seguidament em va tocar ami que vaig porta una cançó, que em va fer el meu tiet amb la meva cosina petita. Finalment, vam tancar el tema de les exposicons dels objectes personals, amb l'exposició de la Sara. Ella ens va portar un llibre on constaven totes les seves dades personals, i que havia treballat en una "empresa".

Despés de finalitzar les exposicions el Cristian i l'Albert ens van presentar un parell de notícies, les quals més tard vem acabar comentant i debatin.
L 'Albert va portar la notícia de "La educación, principal arma para luchar contra la violencia machista", i el Cristian, "La jornada intensiva es cosa pública".

Per acabar l'anna va estar explicant la seva recerca sobre una revista, que s'anomena "Aula de Innovación Educativa". consta de 8 apartats i es publica mensualment. té un cost individual de 7,90euros i anual de 88euros, per particulars. En el cas d'institucions, té un cost anual de 145,50 i pels estudiants universitaris i parats val 44euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada