dilluns, 16 de novembre del 2009

SEMINARI 11/11/09

Descripció:
Avui per començar la sessió ho hem fet amb la tria de les escoles que anirem amb un alumne de 3r curs, desprès hem fet la tria per l’escola que aniríem a visitar el dijous. I amb això hem acabat el tema de la setmana de pràctiques.

Segudament continuem amb la actualitat educativa de la mónica, ha presentat una notícia que en cinc districtes de Barcelona han implantat la mediació escolar. El debat únicament consistia en debatre si ens semblava bé o no l'aplicació d'aquesta nova llei.

Finalment la Paulava presentar la revista. Aquesta es titulava ESCOLA CATALANA , és publicada per l’editorial Òmnium des de 1965 i en llengua catalana. La seva publicació és realitza cada dos mesos i cada exemplar tracta sobre un tema concret. l’article que he¡a escollit per presentar a la classe i poder fer un debat ha sigut el de "Persones abans que projectes" , ja que l’ha semblat un tema d’interès per tots.


Reflexió:
Aquesta sessió de seminari m'ha fet obrir els ulls, en quant a que dintre de poc temps estarem fent pràctiques en un escola, i tinc moltes ganes de anar a veure escoles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada