dilluns, 16 de novembre del 2009

SEMINARI 06/11/09

Descripció:
Hem començat la sessió de seminari amb la presentació de la revista GUIX, que ens a portat a terme l’Edu. El preu d’aquesta revista és de 7.80€ i anualment hi ha 9 revistes. La revista "Guix" està formada per diversos apartats com són: -l'editorial, l'opinió i els monogràfics,un dels apartats més amplis de la revista, experiències, on trobem les propostes per part dels centres per tal de poder millorar l'educació, escola, territori i comunitat, tema del curs( s’agafa un tema per un any i cada revista tracta d’un tema o apartat sobre aquell), reflexió sobre la pràctica i finalment un apartat que es diu recull, i dins d’aquest i trobem: hem llegit, trobades, convocatòries, materials i recursos, notícies, webs i tira còmica.

Com a debat l'Edu a proposat el tema de la LOE. Hem comentat el fet de que els nens comencin a fer classes d'anglés i d'utilitzar les noves tecnologies des de els 5 anys.

finalment, la Lluïsa ens va repartir un article titulat "L'ull de l'Agulla", de Daniel Boada i ens va comentar a part de la classe i de manera individual, els treballs de "Va de mestres".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada