dijous, 19 de novembre del 2009

COED 13/11/09

Descipció:

Dons la sessió de COED d'aquest divendres a començat amb una reflexió de la Lluïsa Cirera a causa de les nostres formes.
Tot seguit hem continuat amb les exposicions orals sobre qualsevol tema a escollit, que sigui rondalla, fragment de llibre, poema, etc. He de dir que aquesta setmana que és la segona que fem les exposicions orals, aquesta sessió ha estat molt millor que la primera. En total han exposat oralment 11 persones, continuant l’ordre de la llista fins a la Blanca Vivet.

Després van començar els debats. El tema del debat era “l’Escola privada”.
A favor de l'escola privada trobem a el capità: Carles Costa, la Marta, el Macià, l’Àngel Carrillo, l’Edu i el Javier. A favor de l'escola pública trobavem en Marc Pérez, l’Esteve, l’Alba, l’Òscar i el Pere. Els dos equips van estar força bé. El temps ho van ajustar molt bé.

Finalment van acabar el debat i no va donar temps de que l'altre grup pogués exposar-lo així que ho faran el proper divendres.

Reflexió:

Com he dit abans aquesta setmana les exposicions han estat molt millor que la setmna pasada. Suposo que es a causa que la primera setmana era la novetat i no ho vem fer tan bé com es podria haver fet. Els nervis ens podien.
També comentar que la manera de realitzar els debat. Penso que no deixa lloc a la improvització i a la espontaneïtat. Penso que està tot massa controlat i estudiat.
Però de totes maneres el debat ho van fer força bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada