dilluns, 28 de setembre del 2009

Doncs el meu nivell d'informàtica és molt baix, els ordinadors i jo no som amics!

La Laura, la meva companya d'ordinador, penso que en sap més que jo, ja que gairebé tot o descobreix ella, tot que ... jojojo no ens enterem de res.!=)
DONCS EL PRIMER DIA DE SEMINARI EM VA SOBTAT BASTANT , JA QUE NO PENSAVA QUE LA CLASSE CONSISTIRIA EN EL QUE REALMENT ÉS, SI NO QUE PENSAVA QUE L'HORA DE SEMINARI SERIA UNA MENA DE TUTORIA D'UN PETIT GRUP DE GENT, PER FER-HO UNA MICA MÉS PROPER.

DE TOTES MANERES, LES DUES HORES DE SEMINARI ENS VAN SERVI PER A CONÈIXER UNA MICA ELS NOSTRES COMPANYS I A SABER UNA MICA MÉS SOBRE ELLS, EL QUE ELS AGRADA, PER QUE HAN ESCOLLIT LA BLANQUERNA, LA CARRERA DE EDUCACIÓ PRIMÀRIA, ETC...
PENSO QUE AQUELLA MANERA DE COMENÇA EL SEMINARI VA SER UNA BONA IDEA, JA QUE PERMETIA CONÈIXER I DEIXA QUE ET CONEGUIN MÉS ELS TEUS COMPANYS.

dimarts, 22 de setembre del 2009

les tres MOSQUETERAS yeeah!



Procés de transformació: He obert la imatge i li he aplicat 1 efecte especial a partir de la opció "filtros" tal i com se'm demanava. He aplicat 2 canvis a partir de la opció ( cómic i brillo )
Dimensió: 1600 x 1195
Tamany: 258 KB

divendres, 18 de setembre del 2009

La tecnologia ahir i avui!

A l'escola la tecnologia sovint era present, ja des de ven petits a la meva escola fèiem classe d'informàtica, recordo el primer programa que ens van fer servir, era molt raro, era una petita tortuga a la qual li manaves coses com: avança 10cm a la dreta, realment era molt avorrit.
Des de que era petita els ordinadors i jo no ens enteníem, fins i tot avui a tingut que vindre el David per explicar- me com havia de fer això.
A més d'ordinadors a l'escola també fèiem fonoteca, audiovisuals i poc més.

Ja a la ESO i al BAT utilitzàvem els ordinadors per a coses que ja em semblaven més importants, per a buscar informació sobre algun tema, per a fer treballs en grups, i també sobretot fèiem servir molts els ordinadors a les assignatures de Matemàtiques i Anglès.

________
_____________
________

Ara sobre la Tecnologia en general, tampoc tinc gaire a dir, no se penso que és actualment molt necesaria. Sense anar més lluny a casa meva com suposo que a qualsevol casa hi han televisors, ordinadors( a més del facebook, tuenti, fotolog,blogs...), MP3, MP4, cames digitals, mòbils, Ipod i segur que moltes més coses que no se ni de la seva existència.
En definitiva penso que tots els avanços en el camp de la tecnologia són molt efectius ja que suposen un acomodament i moltes facilitats. Però tot i que en l'actualitat tot sigui tecnologia no crec que sigui bo fer un ús molt freqüent d'aquest aparells ja que en més d'un cas poden crear dependència.

n_n